Lure Issues

  • Get FREE 5 Gifts with Orders $59+

Lure Issues

toxie m toxie m
Anyone else having problems setting lures on their wishlist items? Whenever I click to set a lure, I'm suddenly brought back up to the top of the page.. if I scroll down fast to where I was on my wishlist, the points pop-up is there but the strawberries aren't lit up. I have to click them a second time to get the lure rating to show up (and that time I don't get transported up to the top again). When I go to lure-rate another product though, the same thing happens. Is this wonkiness happening with anyone else?
04/07/2011
  • Buy 3 Items for $70
  • Buy 3 Items for $50
  • Buy 3 Items for $30
  • Save 20% on Luxury Toys
  • Add Some Buzz To Your Favourite Toy & Save 60% On Kit
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
All promotions
El-Jaro El-Jaro
Haven't heard of that one. Thanks for saying something. I'm going to talk to tech on this and see what they can find out.

Thanks!
04/08/2011
DeliciousSurprise DeliciousSurprise
Quote:
Originally posted by El-Jaro
Haven't heard of that one. Thanks for saying something. I'm going to talk to tech on this and see what they can find out.



Thanks!
I've had it happening, too, JR.

After I set the lure on my first four products, though, and refresh the page to rate the lure on more products, the berries light up.
04/08/2011
Misfit Momma Misfit Momma
Same thing happened to me yesterday too. I didn't do it a second time though, and the strawberries appeared the next time I looked at my list.
04/08/2011
El-Jaro El-Jaro
Which product(s) were you looking at when this happened?
04/08/2011
DeliciousSurprise DeliciousSurprise
Quote:
Originally posted by El-Jaro
Which product(s) were you looking at when this happened?
Any product on my list that I've tried to lure for the past two, three days?

Not limited to one category or anything.

I just tried it on the Ellove, Cyberdream Dick, Gold Spiral Wrapped Juicer and System Jo lube, and it happened on all of them.
04/08/2011
Kindred Kindred
Same here. It's any and all products that I've set a lure for. I assumed there was just some sort of lag as it eventually shows up.
04/08/2011
Eeyor89 Eeyor89
Yea I have noticed this issue too. When I set a lure on a product in my wishlist I have to click it twice. When I click on it the first time I get the Eden Points but the lure doesn't show up, so I click on it a second time and poof there it is. It takes an extra click but as long as it shows up I'm ok with it.
04/08/2011
El-Jaro El-Jaro
Hi again!

Tech put this on their list of things to check into/fix. I'll be getting notification when it's fixed and will share that here
04/08/2011
toxie m toxie m
Quote:
Originally posted by El-Jaro
Hi again!



Tech put this on their list of things to check into/fix. I'll be getting notification when it's fixed and will share that here
Awesome, thanks!
04/09/2011
Shellz31 Shellz31
Yeah, I have that going on too.
Didn't bother me much.
04/11/2011
El-Jaro El-Jaro
I got the email this morning that it's been fixed around 7 am EST.
04/11/2011
tickle me pink tickle me pink
Thanks for letting us know! I'm glad it's fixed!
04/13/2011
Total posts: 13
Unique posters: 8