What's up with the style sheet on the main page of the forum?

ToyGeek ToyGeek
It's broken. Has anyone else submitted a ticket, or shall I?
12/29/2010
  • Weekly Special: Hot Vibes! Buy 1 Vibrator And Get 1 FREE
  • Better Price Sale - Save 50%
  • Better Price Sale - Save 70%
  • Better Price Sale - Save 60%
  • Better Price - Save 40%
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
All promotions
Tuesday Tuesday
Quote:
Originally posted by ToyGeek
It's broken. Has anyone else submitted a ticket, or shall I?
What do you mean? It looks fine to me. I use Chrome. Its an IE problem maybe? Are you using IE6? MANY things look wrong in that browser.
12/29/2010
Kindred Kindred
Front page looks fine to me on Firefox.
12/29/2010
ToyGeek ToyGeek
Quote:
Originally posted by Tuesday
What do you mean? It looks fine to me. I use Chrome. Its an IE problem maybe? Are you using IE6? MANY things look wrong in that browser.
I would never in a million years use IE6, or IE at all for that matter. I'm using Firefox, and no matter how many times I refresh, the main page is just a big clump of links on the far left hand side of my screen. It didn't look like that the other day. I've tried clearing my cache, closing and reopening my browser, refreshing, etc -- basically, all the usual things. If I click into a category, it's fine.

However, if others don't see an issue in Firefox, it must be me, and I'll mess with it some more.
12/29/2010
Tuesday Tuesday
Quote:
Originally posted by ToyGeek
I would never in a million years use IE6, or IE at all for that matter. I'm using Firefox, and no matter how many times I refresh, the main page is just a big clump of links on the far left hand side of my screen. It didn't look like that ... More
I just tried it in FF. It looks fine. I tried to reproduce what you describe by turning off Javascript or various styles, but couldn't. I'm not sure what's going on in your browser.
12/29/2010
firekitten firekitten
I'm using FF and it looks fine. Have you updated recently?
12/29/2010
Sammi Sammi
I have it up in Firefox and Safari, and I'm not seeing it either. Sometimes I see something strange like that with the RSS feed, but if I go back a page and forward, it corrects itself.

What version of Firefox are you running?
12/29/2010
ToyGeek ToyGeek
I'm going to blame my firewall, although the problem went away on its own. My Firefox is and was up to date. When I did a view source on the page and tried to chase down the style sheet, it refused me access to it, at which point I gave up. Later the same day, all was well, and I forgot until just now.
01/08/2011
Total posts: 8
Unique posters: 5