Chargin Problems?

artbabe33445 artbabe33445
Flash
Related to: 
Does anyone else have problems with their Fun Factory rechargeable vibrators recharging? I can never get ,ine to charge! I have to wiggle the cord and mess around with the vibrator for like 20 minutes to get it to charge....anyone else?
05/09/2011
  • Buy 1 Vibrator Get 1 FREE
  • Limited offer: Save 25% on Blush Toys
  • Annual Clearance - Save 40%
  • Better Price Sale - Save 50%
  • Better Price Sale - Save 60%
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
All promotions
Rossie Rossie
I don't have a problem with my Bubbles. I smooth out the cord and plug it into the wall socket close to my nightstand, put the toy with the charging end facing the edge of the nightstand and attach the magnetic charger onto the toy, the charger cord is left hanging in midair without any obstacles touching it. Just make sure the FUN word on the charger attaches over the FUN word on the base of your toy at the exact position, the light will come on to show it's charging.

Hope that helps.
05/09/2011
liilii080 liilii080
Maybe contact Fun factory. It's possible they have some tips or worse case, if you got a dud, maybe they can replace it.
05/09/2011
MissAstarte MissAstarte
Quote:
Originally posted by artbabe33445
Does anyone else have problems with their Fun Factory rechargeable vibrators recharging? I can never get ,ine to charge! I have to wiggle the cord and mess around with the vibrator for like 20 minutes to get it to charge....anyone else?
I agree with liilii080, it sounds like there's an issue with your cord or with the toy
08/13/2011
Kayla Kayla
Hmm. I've never, ever had a problem with any of my FunFactory toys and the Click 'n' Charge line. I know some people have issues because they try to connect the magnetic charger backwards, but like other people have suggested, try contacting FunFactory. It's possible that they may have suggestions to make your experience much easier.
08/13/2011
Pleasure gal Pleasure gal
I had problems gettting the magnet to sit just right on the connection. I would find it let go and it would shift and lose the connection... I passed it on to someone else. LOL (not because of the charging)
09/03/2011
emiliaa emiliaa
Perhaps it's got to do with the wires in the cord being frayed or something. ): That's really unfortunate, that line of toys looks amazing! At least you can still get it to work, just be gentle with it. And perhaps they can replace it as well, just contact the company.
09/03/2011
111enworb 111enworb
Quote:
Originally posted by artbabe33445
Does anyone else have problems with their Fun Factory rechargeable vibrators recharging? I can never get ,ine to charge! I have to wiggle the cord and mess around with the vibrator for like 20 minutes to get it to charge....anyone else?
you probably have a cord problem
10/03/2011
111enworb 111enworb
Quote:
Originally posted by Pleasure gal
I had problems gettting the magnet to sit just right on the connection. I would find it let go and it would shift and lose the connection... I passed it on to someone else. LOL (not because of the charging)
sounds like factory errors
10/03/2011
Girly Girl Girly Girl
no ,,, may be a factory error
10/20/2011
Rhinobaby Rhinobaby
It seems much smaller than other vibes.
12/05/2011
Rhinobaby Rhinobaby
I think I want this. Is it a good first vibe?
12/06/2011
hyperballad hyperballad
Quote:
Originally posted by artbabe33445
Does anyone else have problems with their Fun Factory rechargeable vibrators recharging? I can never get ,ine to charge! I have to wiggle the cord and mess around with the vibrator for like 20 minutes to get it to charge....anyone else?
I would definitely contact the manufacturer about issues like that
12/10/2011
RoughToughCocoaPuff RoughToughCocoaPuff
Contact Fun Factory, I'm pretty sure you have a messed up cord. My click n charge is a bit finicky but not nearly what you've described. I'm sure if you contact them they'll fix it for you.
07/22/2012
Total posts: 14
Unique posters: 12