Google Chrome browser issues on Eden?

doowop doowop
I wonder if anyone else is having this problem, or if it's been reported before. I tried searching but didn't find much.

Whenever I'm trying to load a page, it's a hit or miss whether it'll actually load. It usually ends up bringing me to an error page, and this is only specific to EdenFantasys and especially when posting on the forum. Many times I'll have to copy what I'm posting cuz it'll take me to an error page (kind of like the no internet connection page, but my connection is fine) so I'll have to backup and try posting it again. Have any of you had the same issues with Chrome? I just switched from Firefox and that didn't give me an issue. Have the admins heard of these issues before? I wonder what's up or why Chrome doesn't like Eden.
01/31/2013
  • Weekly Special: Hot Vibes! Buy 1 Vibrator And Get 1 FREE
  • Better Price Sale - Save 50%
  • Better Price Sale - Save 70%
  • Better Price Sale - Save 60%
  • Better Price - Save 40%
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
All promotions
doowop doowop
Also, I apologize if this is in the wrong section. I'm sure it's an issue on Chrome's side, but if anyone has experienced this and knows of a quick fix please let me know.
01/31/2013
El-Jaro El-Jaro
Nope, you're right about the section.

Basically, it's on Chrome. The best thing to do is dump the cache and clear the cookies. That's the first thing to try if there are any tech issues on site. If that doesn't work, go ahead and shoot me or Stormy an email or on-site message.

Have a great day!
01/31/2013
doowop doowop
I tried that the other day with no success. But I'll try it again and let you know. Thanks!
01/31/2013
Total posts: 4
Unique posters: 2