#AskEden - Glitch in grabbing an item...

HannahPanda HannahPanda
I'm trying to place an order before Midnight and haven't been able to figure out how to navigate around a glitch in grabbing an item.

I'm trying to grab a toy and when the drop down menu to select the color comes up, the Eden bar hides the color selections and therefore, I only am able to grab the color that is default and add it to my Assignment Cart.

I've tried asking in another forum, but to no avail, and I have to get this order in before Midnight so it can ship before I leave for a vacation Does anyone have any tips to navigate around this issue, or is could it just be Firefox? I've restarted twice.
06/13/2012
  • Save 60% on Spooktacular Kits  - 3 item set
  • Wicked Treats - Save 60% on 3 Item Set

    • Eden leather blindfold
    • Flaming amour silicone pearl bunny
    • Eden's glass ben wa balls
    Save 60% on 3 Item Set

    Expires on Oct, 31 at 3am ET Terms

  • Ghost Bride - Save 60% on 3 Item Set

    • Casper
    • Leather strap rider
    • Simple Clamps
    Save 60% on 3 Item Set

    Expires on Oct, 31 at 3am ET Terms

  • Black Magic - Save 60% on 3 Item Set

    • Eden Beaded Clamps
    • Heart Silicone Beads
    • Onyx
    Black Magic - Save 60% on 3 Item Set

    Expires on Oct, 31 at 3am ET Terms

  • Better Price Sale - Save 70%
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
All promotions
Ms. N Ms. N
Quote:
Originally posted by HannahPanda
I'm trying to place an order before Midnight and haven't been able to figure out how to navigate around a glitch in grabbing an item.

I'm trying to grab a toy and when the drop down menu to select the color comes up, the Eden bar ... More
This has been reported and is being worked on. To work around this issue, click on your assignment cart, go to "product search," and copy/paste in the
catalog ID. You can add it that way
06/13/2012
Ryuson Ryuson
Quote:
Originally posted by Ms. N
This has been reported and is being worked on. To work around this issue, click on your assignment cart, go to "product search," and copy/paste in the
catalog ID. You can add it that way
This is what I do when this happens to me, but it only seems to happen sometimes... Strange! You also may want to try a different web browser or clearing your cache/cookies and seeing if that makes things better at all. Good luck!
06/13/2012
Total posts: 3
Unique posters: 3